Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Spandoeken in de Kuip moeten worden verwijderd van de KNVB’

De spandoeken die momenteel hangen in het Feyenoord-stadion zullen op korte termijn worden verwijderd. Dat geeft de supportersvereniging FSV De Feijenoorder aan in gesprek met RTV Rijnmond.

Met oog op de bekerfinale van volgende maand en het feit dat alle stoelen inmiddels gevuld zijn vormen de reden tot de beslissing. “We hebben met de KNVB gesproken en alle doeken moeten weg”, zo wordt aangegeven.

De bijna 5000 spandoeken zullen voor het laatst te zien zijn tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op zondag 4 april. De bekerfinale en de thuiswedstrijden van Feyenoord tegen Vitesse, Ajax en RKC zullen vervolgens in een leeg stadion gespeeld moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *