Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

Peter Bosz ontslagen als trainer van Bayer Leverkusen

Peter Bosz is ontslagen als trainer van het Duitse Bayer Leverkusen. Slechte resultaten liggen hier ten grondslag aan.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Peter Bosz is ontslagen als trainer van Bayer Leverkusen. De slechte resultaten van de laatste weken zijn de Nederlander fataal geworden. Bosz heeft met zijn ploeg nu acht van de laatste veertien competitiewedstrijden verloren. Vooral de laatste twee nederlagen tegen de nummer 16 (Bielefeld) en 17 (Hertha, door de zege geklommen naar plaats 14) zijn moeilijk te verteren.”

Voor de winterstop bleef Leverkusen lang ongeslagen en stond de club zelfs eventjes eerste in de Bundesliga. Op 19 december gingen de mannen van Bosz echter met 1-2 onderuit tegen Bayern M├╝nchen… “Na de jaarwisseling kwam de klad erin. Bayer Leverkusen zakte steeds verder weg in de Bundesliga, ging voor schut in de beker tegen een club die op het vierde niveau speelt (Rot Weiss Essen) en liet zich in de Europa League verrassen door Young Boys, dat een ronde later tegen Ajax geen wereldploeg bleek te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *