Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Erik ten Hag kandidaat om trainer te worden van FC Barcelona’

Wanneer Joan Laporta de presidentsverkiezing wint bij FC Barcelona dan wil hij de bezem erdoorheen halen. Volgens de Spaanse roddelmedia zou hij namelijk niet zo onder de indruk zijn van trainer Ronald Koeman. Laporta zou juist wel weer te spreken zijn over Erik ten Hag, die dus kans zou maken om de nieuwe hoofdcoach van Barça te worden.

Overigens zijn er nog wel een aantal beren op de weg, want de huidige trainer van Ajax spreekt geen Spaans én heeft geen ervaring in een topcompetitie. Overigens had Barcelona in 2019 al oren naar een samenwerking met Ten Hag, toen de Amsterdammers net gestunt hadden in de Champions League door de halve finale te bereiken, maar toen kwam het niet tot een deal.

Het Algemeen Dagblad concludeerde gisteren nog dat de Tukker ook na de aankomende zomer nog in de Johan Cruijff ArenA werkt. “Toch heeft het er alle schijn van dat de huidige coach ook komend seizoen nog op de bank zit in Amsterdam”, schreef de krant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *