Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Dirk Kuyt krijgt geen enkele functie bij Feyenoord aangeboden’

Arne Slot staat na dit seizoen voor enkele seizoenen voor de groep bij Feyenoord en dus niet Dirk Kuyt. Sterker nog, hij hoeft niet te rekenen op wat voor functie dan ook binnen de staf.

Het NRC schrijft: “De komst van Slot betekent het stille uitstel van Kuyt als hoofdtrainer van Feyenoord. Dit is hem door de huidige leiding beloofd, alleen het moment van instappen is niet bepaald. Kuyt, in dienst bij de club, hoopt snel de hoogste trainersopleiding bij de KNVB af te ronden. Het wordt onwaarschijnlijk geacht dat hij als assistent onder Slot gaat werken, alleen al vanwege het feit dat hun zaakwaarnemers Rob Jansen (Kuyt) en Mino Raiola (Slot) rivalen zijn.”

Weekblad Voetbal International gaat zelfs nog een stap verder: “Dirk Kuyt, eveneens oud-topspeler, goed voor meer dan honderd interlands en ex-aanvoerder van Feyenoord, lijkt wel helemaal van het toneel verdwenen. Hem was de baan als hoofdtrainer beloofd, maar hij zal nu geduld moeten hebben. Als het er ooit nog van komt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *