Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Arne Slot stond ook op lijstje van Ajax’

Arne Slot staat volgend seizoen vrijwel zeker aan het roer bij Feyenoord maar ook Ajax had hem op een lijstje staan. Dit weet clubwatcher Freek Jansen te melden.

Afgelopen seizoen verrastte Slot vriend en vijand met AZ, door tot aan het stilleggen van de competitie de grootste concurrent te zijn van Ajax in de strijd om het landskampioenschap. De Alkmaarders wonnen zelfs twee keer van de Amsterdammers, zonder ook maar een tegendoelpunt te incasseren. Bovendien liet Slot talenten als Myron Boadu, Calvin Stengs en Owen Wijndal excelleren. Reden genoeg voor Ajax om hem in de toekomst te zien als mogelijke opvolger van Erik ten Hag.

Volgens Jansen daalde Slot afgelopen zomer echter flink op die lijst, nadat zowel AZ als de inmiddels weggestuurde trainer zich op een verkeerde manier uitte over het toekennen van de eerste plaats aan Ajax door de KNVB. “Ik heb vandaag met wat mensen binnen Ajax gesproken. Ze hebben een nare smaak overgehouden aan hoe dat gegaan is. Dat is niet Ajax-w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *