Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Sam Lammers staat voor buitenlandse toptransfer’

De 23-jarige PSV-spits Sam Lammers staat voor een mooie Italiaanse transfer. Calcio Atalanta weet namelijk te melden dat Atalanta Bergamo hem wil contracteren.

Zij zouden Lammers zien als een alternatief in de punt van de aanval voor de sterke Duván Zapata. De Brabander heeft in Eindhoven nog een contract voor één seizoen, waardoor er deze zomer nog een belangrijke knoop voor de toekomst moet worden doorgehakt. Het is de vraag hoe de nieuwe trainer Roger Schmidt de rol van Lammers ziet in zijn ploeg. Donyell Malen lijkt de eerste keus in de spits te zijn, terwijl Lammers met de teruggekeerde Maxi Romero nog een geduchte concurrent heeft.

Lammers werd deze zomer al met een aantal clubs in verband gebracht. maar van concrete interesse leek geen sprake. Na zijn sterke seizoen 2018/19 op huurbasis voor sc Heerenveen, volgde een jaargang waarin hij mede door blessureleed weinig aan spelen toe kwam. In zijn carrière speelde Lammers tot dusver negentien Eredivisie-wedstrijd voor PSV, waarin hij viermaal doel trof. Bij Atalanta zou hij te maken krijgen met de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *