Fultimateteam

De Game en Voetbalnieuws voor jou!

‘Ryan Babel zet zijn loopbaan voort bij PSV’

Ryan Babel staat onder contract bij het Turkse Galatasaray maar die club wil hem naar PSV sturen. Dit weet het medium Fanatik te melden. Galatasaaray zelf heeft haar pijlen gericht op Armindo Tué Na Bangna, of te wel Bruma.

De Portugese aanvaller stond tussen 2013 en 2017 al onder contract in Istanbul en werd twee keer uitgeleend, aan Gaziantepspor en Real Sociedad. In zijn laatste seizoen in de Süper Lig kwam hij echter helemaal tot ontbranding: hij maakte elf competitiegoals en verdiende een miljoenentransfer naar RB Leipzig.

Het verhaal van Bruma is bekend: in de Bundesliga mislukte hij en ook in het voorbije voetbalseizoen was het op zijn zachtst gezegd niet altijd geweldig wat hij liet zien, in Eindhoven dus. Oefenmeester Fatih Terim zou de vleugelspits en PSV nu van elkaar willen verlossen.

Galatasaray beschikt echter niet over de financiën om een miljoenentransfer af te ronden en mikt daarom op een ruildeal, waarbij Babel naar de lichtstad van Nederland vertrekt. Het is onbekend of de Eindhovenaren dit ook daadwerkelijk zien zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *